HC Zalău susţine ultimele două meciuri pe teren propriu din acest sezon

Formaţia pregătită de Gheorghe Tadici va susţine în decurs de patru zile două partide, ambele pe teren propriu, prima fiind programată miercuri dimineaţa, de la ora 11. HC Zalău va primi vizita formaţiei HCM Roman, într-un meci contând din ultima etapă a turului din play-out-ul Ligii Naţionale de handbal feminin. Universitatea Jolidon Cluj va sta în etapa de miercuri, după ce în primele două partide a înregistrat o victorie, 26 – 23 în faţa Zalăului şi o înfrângere, 27 – 31 pe terenul Romanului.

Pentru a rămâne cu şanse reale la ocuparea unui loc de cupă europeană, HC Zalău este nevoită să obţină două victorii în cele două dispute de pe teren propriu, ultima fiind programată sâmbătă, de la ora 11, în faţa echipei clujene.
HC Zalău poate rămâne cu şanse matematice şi în cazul unui eşec în disputa de miercuri, dar, în aceste condiţii, Romanul trebuie să câştige şi la Cluj, iar Zalăul să obţină o victorie la o diferenţă de cel puţin patru goluri în faţa formaţiei de la poalele Feleacului.
Meciul de miercuri este oficiat de cuplul format din argeşeanul Adrian Barbu şi Ştefan Ciurea, din Dolj.
Echipa zălăuană va încheia campionatul în data de 31 mai, când va evolua pe terenul formaţiei HCM Roman.
În disputa pentru stabilirea locurilor 1 – 3, HCM Baia Mare va întâlni miercuri după-amiaza, pe teren propriu, de la ora 18:30, HC Dunărea Brăila, în timp ce ASC Corona Braşov va sta.

Leave a Comment